Julfest när SD Eslöv fyller 15 år | Sverigedemokraterna Syd

Julfest när SD Eslöv fyller 15 år

Lördagen den 2 december hade Distrikt Skåne bjudit in alla medlemmar i distriktet till en sammanslagen Julfest – med Jimmie Åkesson, i samband med att SD Eslöv firade sitt 15:års jubileum. Platsen där festligheten utspelade sig, var på anrika Hotel Stensson i Eslöv. Antalet platser var denna gång begränsat till drygt 250 festdeltagare och det var också antalet som slöt upp till Julfesten. Kvällen inleddes med ett välkomsttal av Bo Broman, som följdes med ett gemensamt tal av Distrikt Skånes ordförande Jörgen Grubb och SD Eslövs ordförande Fredrik Ottesen.

Därefter följde en fullspäckad kväll med underhållning av musikgruppen Bedårande Barn, där Jimmie Åkesson spelar. Jimmie höll sedan ett uppskattat Jultal om bl. a bildandet av SD Eslöv och vikten av engagerade personer i kommunpolitiken. Kvällen avslutades med en underhållande DJ-Battle mellan Jimmie Åkesson och sångaren i Bedårande Barn, Marcus Öhrn.

Bo Broman välkomnar alla deltagarna till Julfesten. Alla foto: Johan Wifralius

Jörgen Grubb (ordförande i Distrikt Skåne) och Fredrik Ottesen (ordförande i SD Eslöv) håller tal

Festdeltagare från SD Hässleholm

Festdeltagare från SD Ängelholm

Festdeltagare

Festdeltagare från SD Malmö, SD Eslöv och SD Lund

Chefskock Dennis Larsen (till höger) gör en sista kontroll

Jimmie Åkesson håller Jultal

Fredrik Ottesen avtackar Jimmie Åkesson

Bedårande Barn svarade för kvällens underhållning

Kvällens DJ-battle stod mellan Jimmie Åkesson och Marcus Öhrn

Kommunalrådet Michael Rosenberg (SD Helsingborg) ger toppbetyg till kvällens Julfest i samband med SD Eslövs 15:års jubileum