Europaforum Hässleholm 2017 | Sverigedemokraterna Syd

Europaforum Hässleholm 2017

Den 28 till 31 augusti deltog SD med ett bokbord på Europaforum Hässleholm. Johan Wifralius, Hanna Nilsson, Ulf Berggren, Lars Klees, Sven Lundh och Tommy Nilsson medverkade för att marknadsföra SDs EU politik och berätta var SD står i olika politiska frågor. Europaforum Hässleholm är Sveriges största arena för aktuella Europafrågor, en tvärvetenskaplig plattform för politik, vetenskap, näringsliv och kultur.

Varje år möts allmänhet, politiker och sakkunniga för att diskutera aktuella frågor utifrån ett europeiskt perspektiv. Grundtanken är att skapa en livaktig debatt om Europas utveckling och minska avståndet mellan beslutsfattare och medborgare. Årets upplaga av Europaforum var den 15 i ordningen och riktade uppmärksamheten mot Brexit och ”Det nya Europa”.

Årets Europaforum Hässleholm slog publikrekord med drygt 700 besökare. Det är en ökning med ca 200 besökare jämfört med Europaforum 2016.

Fr v Konferensdeltagare, Sven Lundh (SD Hässleholm) och Johan Wifralius (vice ordf. i Distrikt Skåne). Alla foto: Tommy Nilsson

Drygt 700 personer besökte Europaforum Hässleholm under de fyra dagarna

Andhämtningspaus. Fr v Johan Wifralius och Hanna Nilsson (ordf. i SD Hässleholm)